Lieve Maud, newbornshoot

July 22, 2015

 

Dit kleine meisje is het zusje van Rens. Rens zet ik al vanaf zijn geboorte op de foto en zie ik nu al wat jaren langzaam groot worden. Ik vind dat persoonlijk echt super! Om een klein jongetje zo groot en stoer te zien worden. Nu heeft hij er ook nog een prachtig zusje bij gekregen. Maud lijkt veel op Rens, en ook van haar mocht ik weer foto's maken vlak na haar geboorte. Hopelijk mag ik haar ook groot zien groieien!

Lieve Linda, ben maar trots op zo'n mooi gezin en geniet ervan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square