Newborn Djesmay

January 4, 2016

 

Het is al een HELE tijd geleden dat ik een blog schreef. Maar voor deze dame ben ik toch weer begonnen. Djesmay is het kleine zusje van Jayson die ik in 2013 al op de foto mocht zetten. Ik had de eer om weer langs te komen voor foto's. Ik vond ze echt een kopie van elkaar, zo mooi om te zien hoeveel ze op elkaar lijken.

Toen we klaar waren, reden mijn stagiaire en ik terug naar huis vanuit Hendrik Ido Ambacht. Dus echt niet bepaald om de hoek vanuit mijn woonplaats Eindhoven. Nog geen 5 minuten onderweg en we kregen autopech, mijn schakelbak helemaal kaduuk... Dankzij een super fijne autogarage konden we met leenauto toch naar huis. Deze reportage zal ik dus niet snel vergeten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square