Twins, newbornshoot in Best

October 7, 2017

De mama van deze wonders mailde me al vroeg ik haar zwangerschap dat ze heel graag een newbornshoot wilde van haar pasgeboren tweeling. Via Via had ze mijn fotos gezien en was ze zelf al zei verkocht. Zoals heel vaak gebeurd bij tweelingen kwamen deze mooie kindjes ook te vroeg. Maar liefst 7 weken eerder. Gelukkig ging het goed met ze en mochten ze na 5 weken mee naar huis. Het zijn 2 prachtige maar ook verschillende kindjes. Ze sliepen de hele shoot heerlijk door, en vonden elkaar volgens mij heel erg lief. Mama wilde vooral niet te geposeerde fotos, maar lekker puur natuur.

Veel geluk samen, dat jullie maar snel heel groot en sterk worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square