Newbornshoot in Budel

January 30, 2018

Ik mocht nog geen 2 jaar geleden de prachtige grote zus van deze kanjer op de foto zetten. Ik was dan ook heel blij toen ik weer langs mocht komen bij hun tweede kindje. Ik was eigenlijk nog niet eens begonnen en ik kon meteen een lachje vangen, dit is geloof ik de 3de foto die ik nam, en was eigenlijk alleen om het licht te testen. Kijk eens naar die vingertjes, ROCK ON!!

Grote zus was niet helemaal lekker maar staat er samen met mama en het gezin stra-lend op. Wat een lief vrolijk meisje met prachtige ogen!

 

Scroll snel door de fotos en vergeet zeker de laatste foto niet want die blik spreekt voor zich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square