Newborn lifestyle in Eindhoven

February 22, 2018

 

Lieve Len, ik mocht je papa en mama samen vastleggen toen jij nog lekker veilig en warm in haar buik zat. Samen trotseerden we de kou op de Sonse heide en nu ben je er! Wat zijn je papa en mama blij en trots. Ze wisten niet of jij een jongen of een meisje zou zijn, maar jij bent echt een hele stoere kerel! En je naam is kort en krachtig.

Je had een regeldag toen ik langskwam voor de fotos, maar met heel veel melk knuffels en kusjes hebben we er een mooie en gezellige shoot van gemaakt. Je grote blauwe ogen stralen! En papa liet trots zien dat je voetje even groot is als zijn duim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square