Zwangerschapssessie en newbornshoot Veldhoven

January 29, 2020

 

Vorig jaar mocht ik deze prachtige en vooral hele lieve aanstaande ouders vastleggen. Linda is zelf ook fotograaf en wilde zowel een zwangerschapssessie als een newbornsessie. Het liefste met golden hour. En wat hadden wij geluk op de dag van de shoot. De temperatuur was fijn, de heide stond toevallig op dat moment prachtig paars EN we hadden golden hour! Wat wil een mens nog meer?

 

Een aantal weken later werd Eden geboren. Een prachtig jongetje met even grote mooie ogen als zijn mama. Hij vond eigenlijk alles wel prima zodra hij sliep. Hij poepte wel eventjes mijn spulletjes onder maar dat mocht te pret niet drukken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts