Baby-Gezinssessie aan huis Veldhoven

June 30, 2020

 

Bijna 2 jaar geleden mocht ik de zwangere buik van de mama van deze knapperds vastleggen. Niet lang erna mocht ik haar mooie meisje ook op de foto zetten met een newbornshoot. Prachtige donkere haartjes had ze al meteen en ze was zo relaxed tijdens de shoot. Nu kreeg ze een lief klein babybroertje, maar daar kwam ineens Corona om de hoek kijken. Helaas konden we geen echte newbornshoot meer maken. Toen moesten we opnieuw een keer verzetten omdat de kindjes wat verkouden waren. En we nemen liever geen enkel risico. Maar, na bijna 3 maanden konden we dan TOCH fotos maken.

Grote zus vond het allemaal wel leuk en interessant dat ik zoveel dekentjes mee had genomen waar zij en haar broertje op mochten liggen. Ze deed het zo goed. Ze riep steeds "aaien" en aaide hem dan lief op zijn hoofdje. Ze gaf kusjes, maar stopte ook ineens haar vingers in zijn mond. Maar Luuk gaf er niks om, die vond alles prima en lachte er maar om!

Uiteindelijk viel hij toch nog even lekker in slaap en konden we nog wat slapende foto's maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square