Wieteke en haar 4e kindje, zwangerschapsshoot

Dit is eigenlijk al best een oude shoot, maar TE leuk om niet te delen! Wieteke kreeg haar 4de kindje. Het was nog een verrassing wat het zou gaan worden. Haar dochter is inmiddels al geboren, maar tijdens de shoot ging ze met haar andere 3 kinderen op de foto. Plus het knuffeltje wat voor haar bestemd was. Allemaal super trotse zussen en een trotse broer!

Hoera! Jake is geboren.

Een paar weken geleden was Dimmy in de studio met haar mooie zwangere buik. Haar vriend heeft zelf het geboortebord gemaakt, super origineel! De naam van hun zoontje hebben we mooi verwerkt in een aantal foto's. Wat een stoere naam vind je niet? Vandaag zag ik dat Jake geboren is, van harte papa en mama. Geniet ervan.

Newborn Lynn

Wat een lief en warm gezin! Lynn heeft maar geluk met zo'n grote zus die zo gek op haar is, net als haar papa en mama. Ze sliep echt als een roosje! Mama wilde graag ook wat foto's samen met Lynn, en met een zwart doek hebben we mooie sfeer fotos samen kunnen maken. Verder hebben we alles lekker rose en meisje-meisje gehouden. Veel geluk samen!

Newbornshoot Tim

Lieve grote Tim! Wat een heerlijk mannetje! Tim was een grote baby, en dan bedoel ik ook echt groot! En hij had eigenlijk helemaal geen zin om te slapen, om zich heen kijken vond hij veel gezelliger! Maar met veel geduld, warmte en wat extra melk en mama liefde gaf hij toch toe. En toen hij sliep, deed hij het geweldig! Ook zijn oudere broer liet zich nog even op de foto zetten!

Gezinsshoot

Silke kende ik al van de newbornshoot van Vince, hun oudste zoon. Silke heeft ook een oudere zus die al vaker in de studio is geweest, super leuk dat ik beide gezinnen al op de foto mocht zetten. In april werd hun 2de zoon geboren, Dex. Een goede reden om weer langs te komen voor wat nieuwe foto's. Dex was al 4 weekjes oud, normaal te oud voor newbornfotos. Maar Silke wilde toch graag wat ' newborn-stijl' fotos. En Dex, die vond het allemaal prima! Na een flesje viel hij heerlijk in slaap en konden we toch een paar fotos maken zoals bij een newbornshoot alleen dan in de studio.

Fotos voor vaderdag!

Kim, de mama van dit mooie 3tal, is al vaker in de studio geweest. En van hun jongste zoon mocht ik ook newbornfotos maken. Het was nu alweer een hele tijd geleden en daarom een goed moment voor wat nieuwe fotos. En dan ook voor vaderdag. Best moeilijk als je zo klein bent om zo'n groot geheim te bewaren. Ik denk dat deze papa heel blij was met de fotos van deze knappe kindjes!

Newbornshoot Vik

Hoera! Benthe is grote zus! Ik was een paar jaar geleden ook bij Benthe thuis voor fotos van haar, en nu had ze een nieuw broertje gekregen! Kijk eens hoe trots ze is. En wat een stoere naam: Vik! Hierbij een paar fotos van dit mooie stel, veel geluk samen!

Surprise zwangerschapsshoot

Marieke en haar vriend hebben deze zwangerschapsshoot kado gekregen! Is dat niet ontzettend leuk? Haar vriendinnen en zusje vonden dit een leuk kado, en haar zusje en 1 vriendin kwamen ook mee naar de shoot. Wat Marieke niet wist, was dat die dag ook haar surprise babyshower werd gegeven en de shoot ook een beetje afleiding was. Hierbij een paar foto's van de shoot, Veel geluk samen!

Newborn Luuk

Siem is grote broer! Van Luuk, een heel mooi jongetje wat ook nog eens op hem lijkt! Ik ben ook bij Siem geweest toen hij nog een newborn was, en nu mocht ik fotos maken van hem en zijn nieuwe broertje. De fotos kwamen ook op het geboortekaartje. Ontzettend leuk om te zien hoe groot kleine jongetjes worden! Mama wilde graag zo natuurlijk mogelijk, en dat is goed gelukt!

Newborn Norah

Dit is Norah, een heel mooi lief en klein meisje. De papa van Norah heeft haar mama deze shoot kado gedaan.

Bolle buik in de studio.

Jenny en haar man kwamen bij mij in de studio voor wat foto's van haar buik. Ze had zelf ook een aantal leuke ideetjes die ze wilde uitwerken. Succes met de laatste loodjes en veel geluk met jullie kindje!

Tienershoot Strijp S

De mama van deze stoere tieners wilde graag mooie fotos laten maken. Wat zijn ze mooi vind je niet? Strijp S heeft alles wat een stoere tiener leuk vind. Graffiti, industriele uitstraling, en we hadden die dag ook lekker de zon! Het leuke is dat deze jongen nu medetrainer is van de F1 waar mijn zoontje in speelt.

Locatieshoot gezin in Waalre

Dit is eigenlijk al een hele oude shoot maar VEEL te leuk om niet te bloggen! Dit zijn Fleur en Roos met hun papa en mama. Van Fleur heb ik zelfs nog newbornfotos gemaakt. 2 heerlijke meiden!

Newborn Oscar

Ik was bij Oscar voor een foto voor op zijn kaartje. Hij vond het in het begin helemaal niet leuk zo bloot op de foto, dus wikkelde ik hem lekker in doeken. Dit vond hij heerlijk! Hij moest er zelfs een beetje van lachen.

Newborn Saar

Wat een mooie lippen heeft ze vind je niet? De papa en mama van Saar hebben veel vrienden met kindjes waar ik al wel eens fotos heb gemaakt. Nu ze zelf een prinsesje kregen mocht ik ook bij hun langskomen voor fotos. We gebruiken zachte kleuren, met oud rose. Maakten ook wat mooie detailfotos (waar ik gek op ben!) Saar was in het begin lekker wakker en nieuwsgierig, maar zodra ze sliep vond ze het allemaal prima!

Newborn Fay

Fay is het 3de meisje wat in dit gezin werd geboren. Lekker meidenhuis dus! De oma van Fay was er zelfs de kraamhulp, hoe bijzonder? Mama hield van lichte kleuren, naturel en lekker rose! Fay poepte wel lekker mijn kleedjes onder maar sliep heerlijk door tijdens de hele sessie!

Zwangerschap- en Newbornshoot winactie FB

Dit gezellige gezinnetje won de Facebook actie bij 1000 likes. Ze kozen voor een zwangerschapsshoot in de studio. Esther was ik al eerder tegengekomen als kraamhulp bij een newbornklantje en ik zag het pas toen we elkaar weer zagen tijdens onze afspraak in de studio. Na de shoot wilden ze graag dat ik ook hun pasgeboren kindje zou komen vastleggen, en dat deed ik natuurlijk graag! De papa werkt zelf als fotograaf/videograag en maakte van mij prachtige behind the scene fotos en zelfs een filmpje! Fedde was echt een prachtig mannetje en zijn grote broer ging ook met hem op de foto. We gebruikten zelfs papa's baret tijdens de fotoshoot.

Een shoot voor opa en oma!

Deze 'oma' heeft mij nog op de wereld gezet! Speciaal toch? Nu wilde ze zelf op de foto met al haar kleinkinderen. Hiervoor zijn we gezellig naar Strijp S gegaan.

Newborn Noah

In februari en maart had ik het maar druk met al die Noah's! Deze lieve Noah had een prachtige bos met haar. Tijdens de shoot waren zijn opa en oma er ook, en wilden net als zijn papa en mama ook met hem op de foto.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square