top of page

Zwangerschapsshoot op locatie + Newbornsessie


Dianne en Sander zijn mijn "collega's". Beide ontzettend goede bruidsfotografen! En Dianne en ik kennen elkaar al heel lang. Nog uit de tijd dat ook zij newborns op de foto zette. Wij spraken elkaar in forums, maar ook in privegesprekken. Dianne was ook degene die fotos heeft gemaakt van onze dochter Abbey* vlak na haar geboorte. Fotos die echt een onschatbare waarde voor ons hebben.

Toen ze 3 maanden zwanger was vroeg ze of ik fotos wilde komen maken van hun gezinnetje zodra hun kindje was geboren. Nou dat vond ik een hele eer natuurlijk! Ze wilde geen standaard newbornfotos, maar fotos van hun gezin en met grote broer en grote zus. En dan hebben we het niet over 2 "kleine" kinderen die grote broer en zus werden maar tieners. En dat vind ik zo gaaf!

Maar toch wilde ze vooraf toch nog wat fotos van haar buik laten maken met het hele gezin. Het was nog wel spannend of de sessie door kon gaan want het was die week ontzettend slecht weer. Zelfs op de dag van de sessie was het nog twijfelachtig. Maar we wilden beide de gok wagen en wat hebben wij geluk gehad. Het was gewoon droog!

Op de dag van de newbornsessie scheen het zonnetje heerlijk. Kleine Tess was af en toe wel een beetje uit haar hum maar toen we haar wat extra melk gaven en lekker in een wrap wikkelden werd ze helemaal ZEN en konden we samen mooie foto's maken. Meestal ben ik wel wat zenuwachtig als ik naar collega's ga maar ik voelde me bij Dianne en Sander helemaal thuis.

Echt zo mooi om te zien dat Tess het mondje van haar papa heeft, en de lange wimpers van haar grote broer.

Tess heeft echt een ontzettend warm gezin gekozen om in op te groeien.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page