Newbornshoot Geldrop

Ik mocht dit prachtige kereltje op de foto zetten voor zijn geboortekaartje. Hij vond alles prima en lag heerlijk te slapen. Papa en mama wilden ook graag met hem op de foto, alleen toen werd hij eventjes wakker om wat te eten. Omdat papa en mama ook zo dol zijn op detailfoto's bestelden ze deze in overvloed en maakten er een prachtige collage van.

Fotoshoot op Strijp S voor oma!

Ik ken de mama van deze 3 blonde kindjes al HEEL lang. Ik mocht al ontzettend vaak fotos van dit gezin maken, zwangerschapsshoots, newbornshoots en zelfs zakelijke shoots van hun prachtige slagerij in Eindhoven. Nu waren we op Strijp S om fotos te maken met neef en nichtje voor oma. Een foto met hun 5en was moeilijker dan we dachten maar ze staan er allemaal (mooi) op!

Zwangerschapsshoot en Newbornshoot

In Mei mocht ik de zwangerschapsshoot doen van dit mooie en gezellige koppel. We gingen naar de Sonse bossen vanwege de mooie en diverse omgeving. Na 2 maanden mocht ik bij ze aan huis komen om ook hun pasgeboren kindje op de foto te zetten. En wat is dat een knapperd!!! Het duurde even voor hij wilde gaan slapen, maar eenmaal in slaap vond hij alles prima! Hierbij de foto's van beide fotoshoots.

Stoere vent in de studio!

Deze grote stoere jongen kwam weer met zijn papa, mama en beste vrind naar de studio voor zijn jaarlijkse foto momentje. Niet te geloven hoe goed hij al kan poseren zonder instructies. Hij heeft het gewoon in zich :)

Zwangerschapsshoot in de sonse bossen, en newbornshoot!

Deze mooie mama wilde graag mooie fotos van haar buik laten maken. Haar eerste kindje mocht ik tijdens een newbornshoot al vastleggen dus we hadden elkaar al eens eerder ontmoet. We kozen voor de super mooie en diverse locatie. Een paar weken later werd haar 2de kindje en zoon geboren en mocht ik hem ook op de foto zetten. Zelfs MET grote zus van 2! Ze vond het allemaal best spannend, maar eenmaal op de bank wilde ze hem maar al te graag vasthouden. We maakten ook een foto van zijn snoetje zoals we die ook van zijn grote zus maakten. Ze legden we naast elkaar om te kijken hoeveel ze op elkaar lijken. Een van deze foto's staat inmiddels ook te pronken op het geboortekaartje. Kun jij raden wel

Het regent, het regent!

Het zou de mooiste dag van de week worden, maar eenmaal aangekomen op de locatie moesten we tot 3 keer toe schuilen voor een regenbui. Als je goed kijkt op de fotos zie je soms ook de druppels vallen. Toch was het een super gezellige shoot en de kindjes werkten heel goed mee. Papa en mama wilde wat leuke fotos van hun gezinnetje en dat is zeker gelukt!

Super gezellige groeps-fotoshoot in de sonse bossen

Het was nog een verlaat kerstkado voor opa en oma, maar vanwege het Nederlandse weer hebben we deze shoot al eens moeten verzetten. Gelukkig was het prachtig weer toen we eenmaal de herkansing hadden! Met maar liefst 5 broers en zussen + aanhang EN de schattigste baby ever! Kleine Sem mocht ik ook als newborn op de foto zetten, en een half jaar later was hij echt een grote jongen geworden!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square