Gezelligheid in de fruittuinen

Rian en haar familie wilden graag een shoot waarbij we de gezinnen en de familie samen op de foto konden zetten. En natuurlijk opa en oma met hun rijkdom! Rian is zelf ook fotografe en heeft een webshop met wooden photoblocks. Ik mocht hun zoontje Lewis ook op de foto zetten toen hij net geboren was en nu was hij alweer bijna 1! We hadden ontzettend mazzel met het weer want we hadden zelfs een zonnetje. En wat was het weer prachtig in de Philips Fruittuinen!

Vliegtuigen spotten in de Sonde bossen

Dit gezellige en stoere gezin verwachten weer een klein wonder. En dus gingen we dit vastleggen in de Sonse bosse. Mooie fotos van haar buik, maar ook lekker spelenderwijs van hun gezin. Er vlogen alleen wel HEEL veel vliegtuigen over de zandvlakte en kleine Mason vond dit maar al te interessant. We hebben denk ik wel 5 vliegtuigen voorbij zien komen. Inmiddels is het 2de wondertje al geboren. Ik wens jullie veel geluk samen!

Knappe knullen op Strijp S

Dit knappe en leuke gezin heb ik al vaker mogen vastleggen in de studio. Dit jaar gingen we voor de locatieshoot naar strijp s, en die afspraak ging niet vanzelf. Vanwege ons "hollands" weer hebben we de shoot 2 keer moeten verzetten. Maar toen hij eenmaal stond scheen het zonnetje heerlijk!Het leuke vind ik dat ze elke keer perfect op elkaar afgestemde outfits hebben!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square