top of page

Newbornsessie Eindhoven


Ik denk dat ik dit mooie gezin inmiddels wel als vaste klant mag bestempelen. En daar ben ik ook erg blij mee. Het begon ooit met een gezinssessie bij hun favoriete wandelroute in Meerhoven. En nu kreeg lieve Oscar een broertje en ook dat moest vastgelegd worden. De eerste keer dat ik Oscar heb vastgelegd was hij nog redelijk timide. Maar elke keer won ik een beetje meer vertrouwen en tijdens de newbornsessie ging hij zelfs graag op de foto met zijn broertje!

Beide mama's waren zo blij om ze samen te zien knuffelen! En kleine Abel liet alles maar gebeuren. Een ontzettend lief tevreden kindje, die ook nog even zijn oogjes liet zien aan ons.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page