top of page

Baby-Newbornsessie in Coronatijd


Dankzij Corona mochten wij fotografen lange tijd niet werken. Dat wilde dus ook zeggen dat alle ouders die al weken bij mij een sessie hadden gereserveerd van hun pasgeboren baby nu geen "newborn" foto's hadden. Geen herinnering aan deze mooie tijd waarin je kleintje toch al zo snel groeit en veranderd.

Gelukkig kregen wij in Mei weer groen licht om te werken, net als alle andere contactgroepen. En gelukkig heb ik een prachtige oplossing voor alle ouders die GEEN foto's hebben kunnen maken dankzij Corona. Baby's van een aantal weken oud zijn ook nog klein! En mijn motto is altijd "beter iets dan niets".

We kunnen nog steeds vastleggen hoe klein ze zijn, detailfoto's van hun handjes en voetjes. Slapend maar ook wakker. En het leuke aan deze leeftijd is: de connectie! Alle grimassen, lachjes, fronsjes die een baby van 4+ weken heeft maken het echt waard deze alsnog vast te leggen!

Ook foto's met de ouders. No Problem.

Tenslotte gaat het toch om de liefde die ik vang met de camera, of ze nu 2 of 7 weken zijn.

Dus niet twijfelen, maak gewoon een afspraak. Je krijgt er zeker geen spijt van.

Deze kanjer had in elk geval veel zijn in zijn verlate newbornsessie. Hij was 6,5 week oud. Hij wilde na een flesje heel eventjes voor ons slapen, maar slapen is zeker niet zo leuk als wakker zijn en de show stelen. Zoveel lachjes mogen vangen zodra hij papa of mama zag. Even lekker geknuffeld en hij keek zijn ogen uit. Zo leuk om zoveel interactie te hebben met een kindje van deze leeftijd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page