Newborn Stan

In mijn vakantie mocht ik foto's komen maken van Stan. Ik wist al van zijn mama dat hij iets eerder kon komen, maar 5,5 week eerder hadden we niet verwacht. Je zal het niet geloven maar hij woog al ruim 7 pond bij zijn geboorte. Stan was echt een heerlijk mannetje om mee te werken. Hij vond eigenlijk alles wel goed, en had prachtige lange haartjes. We gebruikten warme en zachte kleuren en natuurlijk met een klein blauw tintje.

Vinn in de studio!

Dit heeeeeeerlijke ventje kwam met zijn papa en mama naar de studio. Ik mocht hem als newborn al op de foto zetten, en was toen al op slag verliefd op dit knappe snoetje. Nu was hij terug in de studio met papa en mama. Een heel lief goedlachs mannetje wat graag op ontdekking gaat. We maakten wat foto's van Vinn alleen en met zijn papa en mama samen.

Zwangerschapsshoot in Waalre

Sylvia en haar vriend wilden heel graag foto's laten maken van haar buik op een mooie locatie. Zelf werkt ze veel in de natuur dus dit paste ook beter bij hun dan een studioshoot. Het was nog even spannend of de shoot door kon gaan ivm het weer maar we gokten erop en we hadden mazzel want tot het eind van de shoot bleef het droog! Ik ga vaker naar dit natuurgebied in Waalre omdat het zo divers is. Je hebt een stuk heide, water, mooi bos, maar ook mooi geel riet.

Bram(metje) in Waalre

Bram(metje)! Ik mag deze kanjer al fotograferen vanaf dat hij een weekje oud was. Ieder jaar komen ze nieuwe fotos maken en zo zie ik Bram ook een beetje opgroeien. Bij de eerste foto die ik nam stak hij al zijn tong uit. Bram is echt een heerlijk ventje, super vrolijk, en ogen om in te verdrinken! We gingen dit keer naar Waalre voor foto's. Vorig jaar maakten we foto's op Strijp S. Als je je dag niet hebt, en je bekijkt deze foto's moet je zeker weer lachen!

Twins Vik en Gus, newborn

Dit zijn Vik en Gus. Twee prachtige mannetjes en een een-eiige tweeling. Ze besloten toch dat ze wat eerder wilden komen, veels te nieuwsgierig. Daarom hebben ze eventjes in het ziekenhuis gelogeerd. Vik en Gus hebben ook een hele stoere broer! En samen maakten we ook foto's van dit mooie 3-tal. Ondanks dat ikzelf een tweeling heb blijft dit bijzonder!

Newborn Desa-Ley

Dit is Desa-Ley. Een prachtig meisje met een hele trotse lieve grote broer en zus. Dit mooie warme gezin woont in Almere, nu niet bepaald om de hoek. Maar omdat ik al eerder 2 vriendinnen van mama Amberley had bezocht voor een newbornshoot vond ik dat ik wel een uitzondering kon maken. Desa-Ley was echt een prachtig kindje, geen vlekje of krasje te bekennen. Dat komt niet vaak voor! Ik maakte de foto's op haar kamertje op een van de donkerste regenachtige dagen van deze zomer. Ze vond het eigenlijk allemaal wel prima, lekker warm en iemand die de hele tijd zat te frunniken. Ook haar grote broer en zus gingen met haar op de foto. En op de valreep nog met papa!

Newborn Mecx

Wat een bijzondere naam voor dit prachtige kereltje. Echt een super makkelijk, relaxed jongetje met een super trotse grote zus. Zelf is ze pas 2 jaar en dan al zo goed met je broertje op de foto gaan! Dat is echt heel erg knap. We gebruikten ook een mooie kruk van papa en mama zelf voor op de foto. Kijk eens hoe vaak hij een lachje schonk!

Zwangerschap en newbornshoot Liv

Ik heb Wendy en Pablo al eens eerder voor de lens gehad. Dit was een aantal jaartjes terug. Nu waren ze in verwachting van hun eerste kindje, een dochter! We maakten verschillende foto's, met veel inbreng van Wendy's ideeen. Niet veel later, en eerder dan verwacht werd Liv geboren. Een heel klein meisje met mooie blonde haartjes. We maakten een foto voor op haar geboortekaartje, en de rest hielden we lekker simpel en zacht.

Jens in de studio!

Wat een heerlijk ventje! Toen Jens nog in de buik van mama zat ging hij ook al op de foto. Jens is bijna even oud als onze tweeling dus erg leuk om te zien, een jongetje van dezelfde leeftijd. Jens is echt een ontzettend vrolijk mannetje met 2 hele trotse ouders.

Nella is (bijna) een trotse grote zus!

Ik fotografeerde Nella toen ze nog in mama's buik zat, als newborn en nu als 'bijna' grote zus! Papa en mama hadden hiervoor ook een speciaal t-shirt meegenomen. Deze keer krijgen ze een jongetje!

Zwangerschapsshoot + newbornshoot

Joyce wilde last minute toch nog wat fotos laten maken van haar mooie buik. Ze heeft ook al een tweeling en een hele gezellige ' bonus' dochter waarmee ze al eerder foto's heeft laten maken bij mij. Een paar weken na deze shoot werd Juliëtte-Estée geboren. Een prachtig meisje met veel donker haar. Ik kwam bij hun thuis foto's maken en ook de tweeling ging gezellig mee op de foto.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square