top of page

Newborn Desa-Ley


Dit is Desa-Ley. Een prachtig meisje met een hele trotse lieve grote broer en zus. Dit mooie warme gezin woont in Almere, nu niet bepaald om de hoek. Maar omdat ik al eerder 2 vriendinnen van mama Amberley had bezocht voor een newbornshoot vond ik dat ik wel een uitzondering kon maken. Desa-Ley was echt een prachtig kindje, geen vlekje of krasje te bekennen. Dat komt niet vaak voor! Ik maakte de foto's op haar kamertje op een van de donkerste regenachtige dagen van deze zomer. Ze vond het eigenlijk allemaal wel prima, lekker warm en iemand die de hele tijd zat te frunniken. Ook haar grote broer en zus gingen met haar op de foto. En op de valreep nog met papa!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page