Newborn Leonie

Dit prachtige meisje deed het zo goed tijdens haar newbornshoot! Ze vond al die warmte volgens mij wel lekker! Ze heeft ook een super trotse en vooral hele lieve grote broer. Hij wilde maar al te graag met haar knuffelen op de foto en kusjes geven was ook geen enkel probleem! We gebruikten mooie zachte rose kleuren in combinatie met warme kleuren en donker hout. Omdat grote broer het zo goed deed maakte ik ook van hem wat losse foto's en een foto van het hele gezin. Toen mama Leonie vasthield kreeg ik spontaan een lachje van har=ar!

Malou is bijna grote zus!

Malou kwam samen met haar papa en mama naar de studio voor foto's van haar en van het gezin. In bijzonder ook de buik van mama waar haar nieuwe broertje of zusje in zit. Papa en mama willen namelijk niet weten wat het gaat worden, zo blijft het een super verrassing! Binnenkort mag ik dit ' brusje' ook op de foto gaan zetten.

Newborn Fabio

Dit is Fabio. Een prachtig jongetje, met een net zo knap zusje. Ik mocht haar ook als newborn op de foto zetten. Een van de foto's van haar fotoshoot hangt vergroot bij mij in de studio. Kijk eens hoe trots ze is, en wat een lekkere kus hij van haar krijgt.

Newborn Maud, op bezoek bij een oud klasgenootje

Dit is Maud, dochtertje van Rick en Erica. Ik ken Rick al HEEL lang. Wij zaten vroeger (zo'n 25jaar geleden) nog samen in een badje te spelen. We waren naast klasgenootjes ook vriendjes. Maar zoals dat bij veel mensen gaat verlies je elkaar uit het oog als je ouder word. Nu kreeg Rick zelf ook een dochtertje, en ik mocht heel speciaal haar op de foto komen zetten! Dat vond ik natuurlijk ontzettend gezellig want zo konden we ook weer even bijkletsen over vroeger en nu. Rick liet ook hun huisje en mooie grond zien waar ze woonden. Een ontzettend mooie boerderij die nog van de ouders van Erica is. Ik wens jullie ontzetten veel geluk samen!

Baby/gezinsshoot in de studio

Dit heerlijke ventje was een tijdje terug in de studio voor foto's samen met zijn papa en mama. Ze hadden zijn geboortekaartje en een prachtige deken meegenomen die ze in Ibiza hadden gekocht. Tijn vond eigenlijk alles wel prima, lachte veel. Ontzettend vriendelijk mannetje! Ik ben verkocht!

2 prachtige prinsesjes

De mama van deze mooie prinsesjes mailde mij voor een afspraak omdat hun papa binnenkort werd uitgezonden. Voor die tijd wilden ze natuurlijk graag foto's hebben van hun gezinnetje. Grote zus Sarah wilde maar al te graag op de foto met haar kleine zusje Lisa. 2 prachtige meiden waar je trots op mag zijn!

2 stoere jongens in de studio

Annelies en haar gezin komen al een lange tijd in de studio voor foto's. Zo mocht ik haar oudste zoon op de foto zetten toen ik pas net begonnen was (bijna 6j geleden). Haar jongste zette ik op de foto toen hij nog in mama's buik zat en toen hij pasgeboren was. Nu was het weer tijd voor nieuwe foto's van deze stoere mannen!!!

Lieve Maud, newbornshoot

Dit kleine meisje is het zusje van Rens. Rens zet ik al vanaf zijn geboorte op de foto en zie ik nu al wat jaren langzaam groot worden. Ik vind dat persoonlijk echt super! Om een klein jongetje zo groot en stoer te zien worden. Nu heeft hij er ook nog een prachtig zusje bij gekregen. Maud lijkt veel op Rens, en ook van haar mocht ik weer foto's maken vlak na haar geboorte. Hopelijk mag ik haar ook groot zien groieien! Lieve Linda, ben maar trots op zo'n mooi gezin en geniet ervan!

Een zwangerschapsshoot kado!

Marcel wilde zijn vriendin graag een zwangerschapsshoot kado geven voor haar verjaardag. Dat is pas een origineel kado! Samen kwamen ze naar de studio, we maakten foto's van hun samen en van Iris alleen. Inmiddels is hun dochterje ook geboren. Veel geluk samen!

Hoera, Han is grote broer!

Ik was 1,5 jaar geleden ook bij dit mooie gezin. Toen was Han geboren. Nu mocht ik terug komen voor zijn kleine broertje Niels. Een prachtig kereltje met blonde haartjes. Niels vond eigenlijk alles wel prima, hij sliep heerlijk door tijdens de shoot. Ook Han ging met hem op de foto, ik kreeg zo'n mooie grote lach van hem! Mama wilde ook erg graag een foto van hun samen, deze hadden we tijdens de shoot met Han namelijk ook gemaakt. Papa en mama veel geluk met deze 2 kanjers!!

Newborn Sem

Hoe leuk is het als je een newbornshoot kado krijgt van je moeder? Nou ZO leuk dus! Kleine Sem had echt ontzettend veel en donkere haartjes! Mama en papa's wens was een mooie foto samen met hun andere ' kindje' de hond en wat foto's met Sem samen. Hun hondje vond het eigenlijk wel gezellig en luisterde super goed!

Zwangerschapsshoot

Ik ken Shenna al van wat langer geleden. Ze was ooit met een heel team meiden gezellig in de studio, en mijn moeder kende haar van het voetballen. Ontzettend leuk dat ze nu terug was in de studio om fotos te laten maken van haar mooie buik. Ik geniet ervan als ik zie hoeveel liefde sommige stellen uitstralen. We hebben ontzettend gelachen tijdens de shoot. Hun kleine meisje is inmiddels geboren, gefeliciteerd papa en mama!

Vrolijke Fleur!

Dit is Fleur! Heerlijk vrolijk kind!!! Toen ze nog in mamas buik zat ging ze ook al op de foto. Nu wilde mama de papa van Fleur verrassen met wat mooie fotos van Fleur en hun samen. Ze had ook haar giraffe bij die op haar kamertje staat, kleur super goed bij haar mooie gele jurkje! Dat is zeker gelukt!

Newborn Yael

Lieve Yael, zo'n mooi (groot) rustig jongetje tijdens de shoot. Ik maakte een foto voor zijn kaartje, waarbij zijn oom zelf de houten letters maakte. Ik heb de grote broer van Yael al eerder op de foto gezet en hij is ook al zo'n mooie jongen. Papa en mama veel geluk met deze knapperds!

Gezinsshoot op Strijp S

Dit is Jens, met zijn papa en mama. Zijn papa Gijs ken ik al van HEEL lang geleden. Wij zaten namelijk 8 jaar bij elkaar in de klas op de basisschool. Na het wat jaartjes vonden we elkaars profiel op Facebook en vroeg hij mij of ik fotos wilde maken van hun gezin. Ontzettend leuk om elkaar weer eens terug te zien na al die jaren en eens bij te kletsen na de shoot over vroeger en onze gezinnen en toekomsten van nu. Jens is echt een heerlijk mannetje, hij lachte meteen toen hij me zag en heeft het super goed gedaan! Lekker eigenwijs zoals elke jongen van deze leeftijd, super lief en goedlachs. Helaas waren ze tijdens de shoot Strijp aan het ombouwen tot Flying Dutch waardoor we niet alle plekj

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square