top of page

Newborn Maud, op bezoek bij een oud klasgenootje


Dit is Maud, dochtertje van Rick en Erica. Ik ken Rick al HEEL lang. Wij zaten vroeger (zo'n 25jaar geleden) nog samen in een badje te spelen. We waren naast klasgenootjes ook vriendjes. Maar zoals dat bij veel mensen gaat verlies je elkaar uit het oog als je ouder word. Nu kreeg Rick zelf ook een dochtertje, en ik mocht heel speciaal haar op de foto komen zetten!

Dat vond ik natuurlijk ontzettend gezellig want zo konden we ook weer even bijkletsen over vroeger en nu. Rick liet ook hun huisje en mooie grond zien waar ze woonden. Een ontzettend mooie boerderij die nog van de ouders van Erica is.

Ik wens jullie ontzetten veel geluk samen!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page