top of page

Zwangerschapsshoot in de sonse bossen, en newbornshoot!


Deze mooie mama wilde graag mooie fotos van haar buik laten maken. Haar eerste kindje mocht ik tijdens een newbornshoot al vastleggen dus we hadden elkaar al eens eerder ontmoet. We kozen voor de super mooie en diverse locatie. Een paar weken later werd haar 2de kindje en zoon geboren en mocht ik hem ook op de foto zetten. Zelfs MET grote zus van 2! Ze vond het allemaal best spannend, maar eenmaal op de bank wilde ze hem maar al te graag vasthouden. We maakten ook een foto van zijn snoetje zoals we die ook van zijn grote zus maakten. Ze legden we naast elkaar om te kijken hoeveel ze op elkaar lijken. Een van deze foto's staat inmiddels ook te pronken op het geboortekaartje. Kun jij raden welke?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page