top of page

Zwangerschap- en Newbornshoot winactie FB


Dit gezellige gezinnetje won de Facebook actie bij 1000 likes. Ze kozen voor een zwangerschapsshoot in de studio. Esther was ik al eerder tegengekomen als kraamhulp bij een newbornklantje en ik zag het pas toen we elkaar weer zagen tijdens onze afspraak in de studio.

Na de shoot wilden ze graag dat ik ook hun pasgeboren kindje zou komen vastleggen, en dat deed ik natuurlijk graag!

De papa werkt zelf als fotograaf/videograag en maakte van mij prachtige behind the scene fotos en zelfs een filmpje!

Fedde was echt een prachtig mannetje en zijn grote broer ging ook met hem op de foto. We gebruikten zelfs papa's baret tijdens de fotoshoot.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page