top of page

Gezinsshoot op Strijp S


IMG_1139-1.jpg

Dit is Jens, met zijn papa en mama. Zijn papa Gijs ken ik al van HEEL lang geleden. Wij zaten namelijk 8 jaar bij elkaar in de klas op de basisschool. Na het wat jaartjes vonden we elkaars profiel op Facebook en vroeg hij mij of ik fotos wilde maken van hun gezin. Ontzettend leuk om elkaar weer eens terug te zien na al die jaren en eens bij te kletsen na de shoot over vroeger en onze gezinnen en toekomsten van nu.

Jens is echt een heerlijk mannetje, hij lachte meteen toen hij me zag en heeft het super goed gedaan! Lekker eigenwijs zoals elke jongen van deze leeftijd, super lief en goedlachs. Helaas waren ze tijdens de shoot Strijp aan het ombouwen tot Flying Dutch waardoor we niet alle plekjes konden meepikken maar evengoed veel mooie fotos gemaakt!

IMG_0972+-2.jpg

IMG_1014 copy.jpg

IMG_0961-2.jpg

Untitled-4.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-2.jpg

IMG_1122-2.jpg

IMG_1106-1.jpg

IMG_1098-1.jpg

IMG_1075-2.jpg

IMG_1059-2.jpg

IMG_1048-2.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page