Newborn Leonie

July 29, 2015

Dit prachtige meisje deed het zo goed tijdens haar newbornshoot! Ze vond al die warmte volgens mij wel lekker! Ze heeft ook een super trotse en vooral hele lieve grote broer. Hij wilde maar al te graag met haar knuffelen op de foto en kusjes geven was ook geen enkel probleem!

We gebruikten mooie zachte rose kleuren in combinatie met warme kleuren en donker hout. Omdat grote broer het zo goed deed maakte ik ook van hem wat losse foto's en een foto van het hele gezin. Toen mama Leonie vasthield kreeg ik spontaan een lachje van har=ar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square