top of page

Newborn Djesmay


Het is al een HELE tijd geleden dat ik een blog schreef. Maar voor deze dame ben ik toch weer begonnen. Djesmay is het kleine zusje van Jayson die ik in 2013 al op de foto mocht zetten. Ik had de eer om weer langs te komen voor foto's. Ik vond ze echt een kopie van elkaar, zo mooi om te zien hoeveel ze op elkaar lijken.

Toen we klaar waren, reden mijn stagiaire en ik terug naar huis vanuit Hendrik Ido Ambacht. Dus echt niet bepaald om de hoek vanuit mijn woonplaats Eindhoven. Nog geen 5 minuten onderweg en we kregen autopech, mijn schakelbak helemaal kaduuk... Dankzij een super fijne autogarage konden we met leenauto toch naar huis. Deze reportage zal ik dus niet snel vergeten!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page