top of page

Gean en Peter

Vorig jaar augustus trouwden Gean en Peter. Het leuke is dat Gean vroeger op de middelbare school mijn allerbeste vriendin was. Na de middelbare school verloren we elkaar uit het oog maar toen mijn moeder onverwachts overleed in 2013 stond Gean daar, op het afscheidsmoment. Wat was ik blij dat we elkaar weer vonden na al die jaren. Het was dan ook een eer dat ik haar bruiloft mocht vastleggen met Peter. Ik wist namelijk dat ze al HEEL lang gek was op hem!

We begonnen bij Geans ouderlijk huis in Best waar ik vroeger ook kwam. Haar vader en moeder waren nog niks veranderd en het voelde ook helemaal goed. Ook haar zusje Helmi was aanwezig bij het aankleden. Ik weet dat ze een speciale zussenband hebben, je zou kunnen zeggen zoals bij een tweeling.

De ouders van Gean hadden alles prachtig versierd in het thema van de bruiloft: PINK!

Gean en Peter wilden graag foto's maken op Strijp S in Eindhoven. Ze vertrokken in de auto van Peter. En wat een gave auto!!! Ik maakte ook wat foto's van Peter en zijn tweelingbroer, en van Gean en Helmi. Hierna vertrokken we naar de Mac Donalds. Ontzettend leuk om daar ook wat foto's te maken!

Na een heerlijke hamburger vertrokken we naar Sunrise. Een prachtige trouwlocatie aan het ' strand'. Hier werden ze getrouwd door haar oude lerares. Na de ceremonie kon iedereen Gean en Peter feliciteren en hun kadootjes laten zien. Terwijl iedereen aan een drankje zat maakten we nog snel een paar foto's op Sunrise. Daarna werd de BBQ aangestoken en was het voor mij tijd om te gaan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page