Zwangerschapsshoot in de sonse bossen, en newbornshoot!

July 20, 2017

Deze mooie mama wilde graag mooie fotos van haar buik laten maken. Haar eerste kindje mocht ik tijdens een newbornshoot al vastleggen dus we hadden elkaar al eens eerder ontmoet. We kozen voor de super mooie en diverse locatie. Een paar weken later werd haar 2de kindje en zoon geboren en mocht ik hem ook op de foto zetten. Zelfs MET grote zus van 2! Ze vond het allemaal best spannend, maar eenmaal op de bank wilde ze hem maar al te graag vasthouden. We maakten ook een foto van zijn snoetje zoals we die ook van zijn grote zus maakten. Ze legden we naast elkaar om te kijken hoeveel ze op elkaar lijken. Een van deze foto's staat inmiddels ook te pronken op het geboortekaartje. Kun jij raden welke?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square