top of page

Twins, double the trouble double the fun!


Op een HELE warme zomerdag mocht ik fotos maken van deze leuke tweeling. Mijn eigen tweeling is even oud als deze knapperds dus ik wist wel een beetje wat me te wachten stond met 2 2-jarigen. Het was in het begin een beetje de kat uit de boom kijken, maar erna was het dolle pret. Vooral met alle dennenappels die ik heb moeten gooien. En een belande zelfs in mijn shirt. Toen was het ijs helemaal gebroken. We keken naar de paarden die langsliepen op de hei in Waalre, zongen liedjes en plukten lange grassprieten.

Een van de fotos is kado gegeven aan de opas en omas en ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zullen zijn!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page