Cake Smash!

October 9, 2017

 

Mijn lieve kleine neefje is bijna 1! En dat vieren we met een Cakesmash! We bestelden een taart en zochten er mooie accessoires bij. Het idee was om het met een witte achtergrond te maken maar omdat mijn schoonzus en broer al een mooie vrije muur hadden in hun serre hebben we toch voor dit idee gekozen en het paste precies bij wat mijn schoonzus voor ogen had. Landelijk met zachte blauwe en zandtinten.

 

Toen Noah zijn taart zag was het moeilijk om hem nog tegen te houden. Hij viel letterlijk aan! Hij smikkelde eerst van de koekjes die op de taart lagen en daarna peuzelde hij zoveel als hij kon van de taart zelf.

 

Omdat hij lekker vies was geworden (taart zat in zijn haar) mocht hij ook even in bad op de foto. Hij had de grootste lol, maar werd toch een beetje moe op het einde. Hij schonk een mooie grote gaap en ging lekker bedje slapen.

 

Lieve kleine aap, tante is zo verliefd en trots op jou. Je stal al onze harten. Dat je maar snel een grote jongen mag worden zodat je lekker met je grote neef kunt gaan voetballen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gezinsshoot op Strijp S

June 10, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2020

January 31, 2020

December 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square