top of page

Zwangerschapsshoot op de Sonse heide


Deze prachtige zwangere vrouw was al bijna uitgerekend toen ze mij benaderde voor een mooie shoot van haar buik op locatie. Vanwege het weer moesten we het eenmaal verzetten maar toen de dag daar was, was het gelukkig droog. Het waaide wel ontzettend hard dus het was even doorbikkelen voor haar.

Ze had zelf ontzettend mooie jurken meegenomen.

Tijdens het fotograferen hadden we het zo ook over babynamen, en of ze al uit hun babynaam waren. Ze verwachten een jongen en ik vertelde trots dat mijn eigen zoon Aidan heette. Hun gezichten vertrokken en ze begonnen te lachen. Wat bleek. Ik raadde daar op de hei hun babynaam.

Inmiddels is kleine Aidan geboren. Veel geluk samen!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page