top of page

Newbornshoot in Budel


Ik mocht nog geen 2 jaar geleden de prachtige grote zus van deze kanjer op de foto zetten. Ik was dan ook heel blij toen ik weer langs mocht komen bij hun tweede kindje. Ik was eigenlijk nog niet eens begonnen en ik kon meteen een lachje vangen, dit is geloof ik de 3de foto die ik nam, en was eigenlijk alleen om het licht te testen. Kijk eens naar die vingertjes, ROCK ON!!

Grote zus was niet helemaal lekker maar staat er samen met mama en het gezin stra-lend op. Wat een lief vrolijk meisje met prachtige ogen!

Scroll snel door de fotos en vergeet zeker de laatste foto niet want die blik spreekt voor zich.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page