top of page

Zwangerschaps-boudoir sessie aan huis


Een hele tijd geleden had ik al een idee in mijn hoofd om uit te werken. Iets wat ik zelf amper tegenkom in NL, wbt zwangerschapsreportages. Elke keer was het te druk, en kwam het er niet van. Maar nu onze jongste tweeling op school zit heb ik tijd om vrij werk te maken.

Ik zette een oproep voor een zwangere dame met een nette slaapkamer die mee wilde werken aan 'mijn' idee.

Ten eerste was het een mega mooie slaapkamer, ten tweede was de mama zelf PRACHTIG, en ze stond open voor al mijn ideeen.

Vooraf namen we door wat we wilden maken ahv een moodboard.

Deze sessie was voor mij echt een kadootje. Stepping outside my comfertzone om het maar zo te zeggen. Maar wat ben ik blij met het resultaat want ik maakte precies wat ik in mijn hoofd had.

Ik vind namelijk dat ALLE zwangere vrouwen PRACHTIG zijn! En dat je zelfs zwanger ook best sexy kan zijn. Deze sessie zou ook prachtig zijn in een mooi strak jurkje of een stoere jeans met een mooie top.

Lieve mama's je bent maar 1 keer zwanger van het kindje wat er in je buik zit, en laat dit ajb mooi vastleggen. Ik beloof je, je krijgt er zeker geen spijt van. En twijfel niet aan jezelf, je bent mooi en je verdiend het om jezelf mooi te vinden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page